Tomat

Ja, det är ungefär vad jag ser ut som i ansiktet efter 20 minuter i ett solarium. Mamma och jag fick för oss efter skivstångspassset att det vore kul att få lite färg nu när det känns som att våren närmar sig. Jag slarvade dock med att smörja in mig, vilket jag inte borde gjort. Det resulterade i två konstiga röda fläckar under ögonen... Haha, jag ser för rolig ut.

Ikväll blir det födelsedagsfirande hemma hos Sarianna.. trevlans.

Införskaffade mig två par skor på TP idag, ett par converse och ett par grå tygskor från dinsko, ska köpa ytterligare ett par imorn, blev kär i dom svarta också. Tack älskling för att jag fick låna pengar! Jag ska gottgöra dig när jag får ett bra jobb sen. (Om 100 år eller så, men vadå?)

Ne, om jag ska försöka sminka över dom  röda fläckarna... det blir ett projekt för eftermiddagen.

Kupongrace

Varför ska det vara kupongrace på Tuna park helgen innan löning???!! Enoying. Nu måste jag låna pengar från mitt sparkonto eller Hempa igen eftersom jag antagligen sparar in ett par hundralappar på att handla när det är 20-25% rabatt på det jag behöver.

Hoppas converseskorna ingår i det man får 25% på och att dom isf finns i min storlek. Skippar nog jackan och jeansen den här helgen. Ska ju kanske ta en tripp ner till Ullared i helgen för att handla lite strumpor och myskläder. Då behövs det pengar.

Irriterande är också att vi inte har fått lönebeskeden än, har vanligtvis fått dom kring den 6:e men nu när vi har nya ägare så tar det längre tid då de har fler butiker att betala ut lön till. Men det är svårt att planera utan att veta hur mkt pengar man kommer ha. Det verkar inte heller som att vi kommer få pengarna på måndag eftersom dom inte står som framtida insättning på mitt konto.. Skumt.

Måste ge en eloge till Eskilstuna rekarne sparbank som snabbt som ögat skickade mig mitt nya VISA-kort. Tog bara tre arbetsdagar!

Nej, nu ska jag mysa med mamma och pappa... är fast i Skogstorp ikväll. Jag som ville umgås med mina gamla klasskompisar.

Tänker på dig Camilla!!!

Lunch med Linda Rosing och mkt, mkt mer

Tänkte berätta lite om Sthlmsäventyret och resten av helgen.

Gudars, fredagen bjöd på mer konstigheter än jag varit med om på länge. Började med att Jennifer försvann på tåget när vi höll på och letade platser, Camill och jag sprang upp och ner, fram och tillbaka innan vi tillslut hittade Jempa i ett hörn. Resan gick bra och innehöll en massa tjejsnack och skratt och av våra medpassagerares sneglande blickar så antar jag att de var rätt trötta på oss efter ett tag.

Väl framme i storstaden bestämde vi oss för att äta lunch på coffee house på stationen. När vi hade beställt och satt oss vid ett bord tittade jag åt vänster och kände, på något konstigt sätt, igen läpparna på kvinnan bredvid. Dessa läppar prydde nämligen Linda Rosing, som jag inte ser alltför ofta, så hur jag kände igen den munnen ställer jag mig väldigt frågande till.. men men, därmed har vi iaf lunchat med henne.

Som jag skrev på fredagsmorgonen så var våren i Eskilstuna. Den hade dock inte kommit till Sthlm än, där satte snöstormen igång när vi klev ut.

Vi tog en shoppingrunda på stan, utan shopping för min och Jennifers del. Sen bar det av till Simons lägenhet. Lämnade grejerna och gick för att köpa bakpotatis som stog på matlistan för kvällen. Gick tillbaka i kylan och när vi kom fram korkade vi upp vinet. Satt och försökte ta reda på hur och när kvällen skulle sluta eftersom vi inte skulle sitta hos Simon hela kvällen utan gå på "blind date".

I väntan på svar från mannen som skulle höra av sig så tittade vi på singing bee och lets dance och åt popcorn. Camilla tyckte att jag hade misslyckats eftersom jag hade bränt ett par stycken så hon skulle göra en ny påse med mycket godare popcorn.... det slutade, vad ska jag säga, med inga popcorn alls eftersom om i princip brann upp i mikron och lämnade en väldigt behaglig, eller inte, röklukt i lägenheten som direkt sög sig in i våra hår och kläder. Vi öppnade balkongdörren och satt och huttrade under täcken i nån timme. Sen var vi tvungna att fixa iordning oss. Inte så skönt i kylan.

Vid 23.50 ungefär kom vi iväg med tunnelbanan och vid 00.15 var vi framme vid hållplatsen där vi skulle av  och efter en väldigt krånglig vägförklaring hittade vi fram till slutmålet. Där väntade två filmer, tyvärr inte av den bättre sorten. 03.30 var det tydligen dags att sova men eftersom ingen tunnelbana gick då så fick vi tränga ihop oss i sofforna och sova där.

Jag vaknade några timmar senare och hade verligen ingen lust att ligga vaken själv så jag petade lite på Camilla som vaknade direkt. Jennifer blev dock inte lika glad över att bli väckt så vi låg och tisslade och tasslade i väntan på att hon skulle bli lite gladare. Bestämde oss tillslut att vi inte kunde vänta på att killarna skulle vakna så vi smög iväg och åkte hem. 10.50 var vi tillbaka vid gullmarsplan och biljetten räckte till 11.38, skulle vi hinna till Simon, städa och springa tillbaka på 50 minuter? Vi chansade och 11.38 prick var  vi tillbaka på stationen, spärrvakten verkade inte vilja inte släppa in oss först, men gav med sig. Köpte mat av två IQ-befriade personer på Burger King och begav oss med tåget hem.

En innehållsrik fredag och lördag, som innehöll mycket knäppa grejer.
"Meh Camilla, igår har ju inte varit än". Vet inte vad jag tänkte på med den repliken, och jag antar att det är en av grejerna som gör att vissa tycker att jag ibland borde "dra till köping".


Lördagen fortsatte sen med en resa till mormor och morfar för att hälsa på min guddotter. Världens goaste unge. Hon säger mitt namn nu och det verkar som att hon tycker om mig :)

Avslutade kvällen hos min underbara pojkvän där jag tyvärr däckade av sömnbrist nästan direkt när jag kom.


15 februari

Solen skiner, fåglarna kvittrar och våren smyger sig sakta men säkert fram. Visserligen är det bara februari och säkert väntar veckor med snö och vinter, men ändå, dagar som denna ger en den härliga vårkänslan, det underbara lyckoruset som bara våren kan ge.

Alla hjärtans dag igår, vilken underbart mysig kväll med min underbara älskling. Vi lagade tre-rätters, som vi lyckades med förvånansvärt bra, pratade, umgicks, myste och bara var. Det behövdes för nu har jag fått tillbaka lite av dom där känslorna som fanns i början, men som efter fem år tillsammans är lite svårare att känna. Gårdagen kommer jag leva på länge! Jag älskar dig Henrik!!!

image51



Idag bär det av mot Sthlm med Camilla och Jennifer, får se vd som väntar där... hoppas det blir bra. ;) Eller hur Camilla?

Adjökens

Ny vecka

Jahapp, då har ännu en ny veckat satt igång och första dagen är avklarad efter plugg, föreläsning och träning. Helgen som var var en trevlig helg, mys på fredagen hos Henrik och födelsedagsfirande på lördagen hos Sanna vilket slutade med en, för ovanlighetens skull, kul utekväll på Harrys.

Nu ska jag snart duka undan min mat och hoppa in i duschen.

Avslutar med en bild från lördagens partaj...(som jag snott från Camillas blogg)


image48


Inte nostalgi

Igår tillägnade jag mitt inlägg till mina gamla vänner, som jag fortfarande har kvar men med inte så tät kontakt.
Idag tänkte jag tillägna inlägget åt dom som finns runt omkring mig och gör livet värt någonting nu för tiden.

Camilla, min bästa vän och själsfrände. Ingen förstår mig så bra som du och ingen är så lik mig som du. Du förgyller verkligen mina dagar och jag vet att du alltid finns där. Jag finns här för dig också raring, alltid! Är så glad att vi fann varandra.
 

image41



Thea, du har funnits där sen i åttan och vi har vårat tillsammans, vi är olika men vi kompletterar varandra. Du är en av dom bästa och jag älskar dig.
 
image45


Johanna, Lundgren och Sarianna, jag är glad att vi umgås mer allihopa, att vi har hittat varandra utan den gamla länken som höll ihop oss. Hoppas det kommer fortsätta såhär för jag har faktiskt kul med er och ni betyder en massa för mig.

image46


Hanna, Camilla och Linda, ni finns där hela tiden, ibland nära, ibland lite mer i bakgrunden men ni finns alltid. Ni gör mig levande och tar fram så mycket bra sidor hos mig. Önskar jag hade er nära hela tiden!

image47




 

Nostalgi

Åh vad jag saknar gymnasiet och alla mina vänner där. Önskar att vi kunde ha mer kontakt och att alla inte bodde utspridda i Sverige. Sitter och kollar på bilder från när vi gick i trean, f-rocken och studenten, vilken underbar tid det var!! Jag måste bli bättre på att vara med när det händer saker med gamla gänget nu..

<3 Hanna, Camilla, Linda, Jocke, Anders, Elias, Karl, Anton och Tom! <3

 

Det var det... nu har jag fått uttryck för min saknad...

Ändrade planer

Jaha, då vaknade jag ännu en dag fortfarande fast i förkylningsträsket med halsmandlar som golfbollar, huvud som en blyklump och täppt i näsan så jag knappt kunde andas. Gjorde ett försök att pallra mig upp eftersom jag tänkte att det kanske kändes värre än vad det var när jag låg ner. Ville komma iväg till skolan och sen komma igång med träningen igen, men icke. Huvudet sa ifrån, var tvungen att lägga mig igen, sen kom feberfrossan... usch usch... kom inte upp sen förrän vid kl 12. Pallrade mig efter några timmar ner till konsum för att få lite luft och köpa te och en ELLE. Blev bara snuvigare av det så det var en dålig idé uppenbarligen. Resten av dagen har jag bara vilat framför tv:n... hoppas det gjorde lite nytta. Vill verkligen träna imorn. Fläsket ska bort innan sommaren!!!

Tur att det blev en lugn helg med mys hos min pojkvän och på lördagen skräckfilmskväll hos Camilla. Eller skräck och skräck, var nog bland de sämsta skräckisarna jag sett även om det ibland hördes höga skrik från våra platser under filtarna.

Kallt och halt som sjutton var det när jag skulle hem, försökte skita i att skrapa rutorna på bilen eftersom jag inte vågade stå ute i vintern själv (Pga att den sista filmen utspelade sig uppe i fjällen bland all snö) men jag blev tvungen att stanna bilen och hoppa ut och fixa det om jag skulle se var jag åkte. Som tur var överlevde jag!

Ska kika på AFV nu...

Bye

Vägsniglar...

Om det är någonting som stör mig så är det filk som inte kan hålla hastigheten på vägarna och ju mer jag råkar ut för dessa vägsniglar, detsor mer övertygad blir jag om att det är dom som i grund och botten är orsaken till många olyckor. Folk som jag, med kort stubin, har inte tålamodet att ligga och puttra 20 km/h långsammare än vad som står på skylten och gör därför osmarta, farliga om körningar för att slippa. Med det inte sagt att jag är en sån som gör dumma omkörningar då jag är för feg för att köra om och istället sitter och blir förbannad och tappar koncentrationen som säkert är lika farligt det. Jag är absolut ingen förespråkare för fortkörning men det är för j**la jobbigt med folk som inte vågar hålla hastigheten. Är man rädd för att köra kanske man inte ska ge sig ut och köra överhuvudtaget. Det är dock skillnad när det gäller övningskörare, dom har jag förståelse för...

Sen till en annan sak som har med idiotiska trafikanter att göra. En kvinna och hennes dotter blev för några dagar sen påkörda av en bil i en korsning här i stan. Hennes komentar i ekuriren var att eftersom korsningen var upplyst så tog hon för givet att bilisten såg henne så hon gick rakt ut i vägen och blev sen förvånad när bilen inte stannade.. för guds skull människa, du som är oskyddad och löper stooor risk att skadas allvarligt om du blir påkörd av en bil, varför är du inte mer rädd om ditt liv och väntar tills du VET att bilisten har sett dig? IDIOT!! Det finns för många såna människor. Det är vinter, mörkt och ofta regningt, är det så svårt att stanna upp och vänta några sekunder extra när man ska gå över vägen? Själv är jag en sån där jobbig person just nu som stannar vid sidan av vägen tills bilarna har stannat för mig. Hellre det än att bli påkörd.

Så, nu har jag avreagerat mig lite.

Ikväll blir det skräckfilmskväll med Camilla... kommer nog inte bli så mkt sömn inatt..


Förkyld

Hade tänkt att gå och träna idag men eftersom jag fortfarande inte känner mig riktigt frisk så tror jag inte att jag pallar med ett helt pass. Blev en löprunda i husby istället vilken bevisade att jag verkligen inte är i form för ett riktigt konditionspass, var helt slut när jag kom tillbaka, som efter en jättetuff fotbollsmatch utan tillräckligt med avbytare..På tal om det, inte lång tid kvar till säsongen börjar nu, ska bli kul att kunna avnjuta lite sport igen, vintern har ju inte så mkt att bjuda på.

Får se vad kvällen har att bjuda på efter lite pluggande. Grannarna var inbjudna hit så jag stannar nog här och umgås med dom eftersom min kära pojkvän var tvungen att sova :S

Ska nog ta en sväng till tuna park också, ska köpa ett linne tills imorn om det blir så att kvällen slutar med party.

Nej, nu ska jag pina mig i bastun lite.

Adjökens

RSS 2.0