Bara för dig C

Har inget vettigt att skriva överhuvudtaget, men efter ett antal påtryckningar av en viss blondin så får jag väl se till att uppdatera då :P

15/7 var senast jag skrev om jag kommer ihåg rätt, precis innan jag skulle ner till Halmstad för att glo på fotboll. Simon hade varit sjuk men var tydligen i så pass bra form att han kom med iaf, och gjorde kanonbra ifrån sig som vanligt.

Vädret var inte det bästa, men det har det väl inte varit alls den här skitsommaren. Som tur var fick vi en solig dag när vi låg på stranden (som låg precis vid vårat vandrarhem) och solade och badade. Men fotboll är jämt kul att se, och speciellt när det är ett landslag som spelar eftersom det i stort sett bara är bra spelare med. Jag fick även se västkusten som jag knappt har varit på en endaste gång, och det var fint, men måste åka dit nån gång när det är finare väder känner jag.

Mamma och jag släpade även iväg pappa till gekås i Ullared, var väl inte det roligaste han gjort precis, men nu har han sett det iaf.

Sen har sommaren flytit iväg med jobb och plugg och dåligt väder. Stranden tre-fyra dagar tror jag, inte mer än så. Och så har jag försökt ta mig ut till skogstorp så mkt jag kunnat eftersom jag saknar mitt hem, min katt och min familj.

En fest har också hunnits med, kul kul att träffa nytt folk även om kvällen slutade med att jag inte mådde så vidare värst bra. Men det var bålens fel. Ingen mer stark bål för mig.

Två tentor har jag hunnit med också, ingen aning om hur det har gått, det återstår att se, men jag håller tummarna. Och jag har äntligen förstått värdet av att lägga ner tid på att plugga eftersom allt har blivit mkt roligare när man har lite grepp om det. Så nu är jag redo för att ta tag i höstens studier och kämpa mig igenom dom, förhoppningsvis kommer det gå bättre det här året.

Simon har i stort sätt flyttat till Sthlm nu, tråkigt att man inte kommer se honom så ofta, men jag ska nog åka upp dit och invadera honom då och då så han inte glömmer bort mig.

RixFM-festival igår och Å-fest resten av helgen, sen är det dags att gå tillbaka till vardagen och rutinerna eftersom skolan börjar på tisdag. Jippie :P

Känslorna dom går upp och ner. Just nu är dom rätt nere... irriterad på allt som har med kärleken att göra och önskar så att det går över snart. Det här orkar jag inte med länge till. Är det inte meningen att man ska ge och ta? Varför märker han inte vad jag ger? Och vad gör jag för fel? Varför har vi slutat prata?

Räcker det såhär C? Jag kommer inte på mer :P

RSS 2.0