Vad, hur, när?

Jag har blivit så sugen på att åka till USA  och plugga, dels för att lära mig språket och känna att jag kan använda mig av det när jag sedan får ett jobb, men dels för att ha mer att konkurrera med när det är dags att söka jobb. Jag vet att mina betyg inte är de bästa, att jag inte är speciellt bra på engelska och att jag är väldigt bekväm av mig, men just nu känns det som att det här är någonting jag måste ta tag i. Det är bara så svårt att hitta nåt som känns rätt, och det kommer bli svårt att få ihop alla pengar som behövs... plötsligt känns allt så komplicerat.

Vad har jag gett mig in på? Varför pluggade jag inte mer i gymnasiet så jag kunde pluggat psykologi eller nåt istället, känns som att det skulle vara mer min grej... äsch, nu har jag redan pluggat ett år på högskolan, bara två år kvar tills jag har en examen (om jag klarar mig så långt).

Kommer jag inte iväg för att plugga utomlands så ska jag nog försöka åka som aupair för att iaf få språket. Räcker med ett halvår, sen kanske jag kan göra ett sista år på högskolan och bara fördjupa mig i det jag tycker är intressant...... BESLUTSÅNGEST!!!!

Jag önskar att jag var sådär superbra på någonting så jag slapp kämpa så mkt med sånt som är så krångligt, som min bror. Jag önskar jag var min bror :-P



Galet

Heeelt sinnessjukt att det är ett år sen jag tog studenten, jag kan inte fatta det. Känns som att det var igår jag givk på gymnasiet, fast på nåt sätt känns det som om jag aldrig tog studenten. Kanske för att den dagen in te alls levde upp till mina förväntningar och jag var rätt besviken, men idag när man ser alla andra som tar studenten så känns det ändå som om det var igår man själv var där.

Dagen började med en omtenta i ekonomistyrning som jag som vanligt inte fattade någonting av, skummaste tentan hittills, och jag förväntar mig inte mer än ett U. Blev klar tidigt pga. att jag bara chansade hej vilt på alla frågor och drog vidare till stan och mötte Hempa och Matte. Vi gick och köpte blommor och begav oss till rekarne.

När Fia sprungit ut gick vi tillsammans med Thea ner på stan och kollade på alla galningar som åkte med flaken.. ( Btw, jag saknar mig klass så det gör ont. Bätte människor finns inte <3 ) Håller mig borta från stan resten av eftermiddagen, tror inte jag vill stöta på eskil, eller så går jag ner en sväng bara för att se Anna och Jonna, vet ej.

Värmen är olidlig, man kan tro att man är vid medelhavet, säkert över 30 grader ute. Ska egentligen inte klaga, hade ju kunnat regna och varit skit och man vet ju aldrig hur resten av sommarn blir. Men man blir lite misstänksam, vad händer med jorden? Hur kommer det se ut här om 10 år? Hej växthuseffekt. Jag ska börja cykla mer...

Utgång ikväll? Hmm... får se. Vill inte till lotus iaf, förstår mig inte på dom äldre som ska dit idag, det är ju studenternas dag idag, låt dom ha sin avslutningsfest där och blanda er inte i.

Nej, dags att laga nåt att käka kanske, även om jag inte kan känna mig hungrig i den här värmen. en god sallad skulle sitta fint.


SOMMARLOOOOOOV!!!!!!!



image6



image4





image5

RSS 2.0