Skooor

Nu är nästan skosamlingen komplett, efter fyra köp den här veckan så tror jag att jag har så jag klarar mig i sommar. Fattas bara ett par schyssta gympadojjor nu eftersom mina andra har gått sönder :( 

Min fot är dum och gör ont, måste nog snart ringa farbror doktorn och se vad det kan vara för fel. Hatar att inte kunna gå i högklackat. Blir ju så kort och kompakt i platta skor.

Ska nog ta en springrunda idag, eller en lång promenad, sista dagen det skulle vara såhä fint väder. Lite synd, har ju varit sååå underbart de senaste dagarna, riktig sommarkänsla.

Jag hoppas allt ordnar sig, att det inte är för sent för att allt ska bli bra. Men jag är tveksam till det.

Nej, nu är det dags för frukost.

Bye bye


Härmapa

Jo, jag vet. Nu är jag som alla andra nördar, har skaffat mig en blogg. Mest för min egen skull faktiskt, är för dålig på att skriva dagbok för hand och på  något sätt vill jag dokumentera mitt liv. Får ta upp det där med skriva i riktig dagbok nä rjag har lite mer tid över. Här sitter jag ju hur som helst ganska mkt så det är ju inte så mkt tid som går till spillo om jag skriver lite här då och då.

I helgen var jag och hälsade på min underbara lilla guddotter Nancy. Hon somnade innan jag åkte hem, sen när hon vaknade började hon krypa runt och leta efter mig.. såå sött.
 

Har köpt mig ett par skor idag, men vet dock inte om det är rätt storlek, får ta med dom upp till sthlm imorn och se om jag ska byta dom där, annars får jag väl tänja ut dom. Är ju faktiskt i behov av ett antal skor nu när våren kommer.

Nä, det var allt för mig idag. Nu ska jag plugga.

Adjö

RSS 2.0