Simon Helg

Min älskade lilla lillebror. Han lever livet i sthlm med framgång. Nu är han tydligen permanent i hammarbys a-lag. Jag är så stolt, men jag måste erkänna att jag är avundsjuk. Här kämpar jag på med studier OCH jobb och får leva på mindre än lite pengar i månaden och han bara gör det han tycker om och allt bara flyter på och blir bättre och bättre. Suck. Ska nog ansöka om jobb hos honom, kanske kan bli hans ekonomiska rådgivare eller nåt, eller ta hand om hans ekonomi helt och hållet (det får gärna innebära s-p-e-n-d-e-r-a). Nej, jag ska vara glad för hans skull, man ska inte vara avundsjuk av sig. Dessutom är han min bror så jag ska bara glädjas :)

Jag har ju inte så lång tid kvar av mina studier så jag får se ljust på min framtid istället och hoppas på att det kan börja flyta på för mig också. Vi har ju trots allt samma gener han och jag.

image13
I'm so proud of you my little brother!

Fattiglapp

Lönen och bidraget hinner inte ens komma innan man är fattig igen. Undra om ekonomi verkligen är min grej? Just nu känns det inte som att jag är bra på att hushålla med begränsade resurser. Suck. Jävla skitböcker att vara dyra, och varför skulle det där skitföretaget slå ihop två fakturor? Och kåravgift, vad används den till? Inte för att förbättra skolan iaf eftersom den suger.

Men men, det är väl bara att acceptera att jag får leva lite snålt den här månaden. Kan ju inte alltid vara tvungen att unna mig saker.

Kanske behöver se mig om efter ett till/ ett nytt jobb, det här funkar iaf inte. Kommer aldrig få ihop pengarna till USA i den här takten. Kanske ska lägga dom drömmarna åt sidan??!

Nej, jag var tvungen att skriva av mig lite. Blev så ledsen när jag tittade på mitt konto efter att ha betalat alla räkningar.

Nu ska jag fixa mig så jag inte ser ut som ett mähä när jag ska jobba.

Så fin så fin

Nu börjar svullnaden gå ner lite, skönt. Svidandet börjar också släppa så snart kanske jag kan börja njuta lite av min "prydnad".

Sitter och tittar på dokumentären om unga mammor på femman och en av dem håller just nu  på att föda barn. Man blir ganska avskräckt. Förstår  inte hur jag ska kunna ta mig igenom en förlossning så på ett sätt är det ju positivt att jag ändrade mina planer och acceperade att jag nog får vänta ett par år innan det är dags. Jag får njuta av min underbara guddotter istället och hennes blivande syskon tills det är min tur.

Nu har jag äntligen fått mina böcker, på tal om nåt helt annat, så morgondagen får bli en riktig pluggdag, tycker faktiskt att ämnet verkar ganska intressant, dock svårt. Sen blir det jobb på kvällen innan jag ska med min sambo/särbo på bio. I am legend står på schemat, verkar väldans bra.

Nej nu ska jag återgå till tv-tittandet.
 
Måste bara berätta att jag köpte ett par jättefina rosa skor igår för 150 kr. Jag är lycklig!

image11

Jobbig natt

Det känns verkligen som att nån har skurit bort en köttbit från min höft, svider som sjutton och det gjorde det hela natten också kan jag säga. Vet inte när jag kommer kunna ha byxor på mig igen. Valde ju inte det smartaste stället att tatuera mig på :S. Men men , det är bara att stå ut. Vill man vara fin får man lida pin.

Skola idag igen, hoppas jag får böckerna idag, behöver sätta igång och plugga, hatar att hamna efter.

Nu måste jag pallra mig in i duschen.

Goodbye


Nervo

Ja,då var dagen här som jag väntat på i tre månader. Jag ska tatuera mig!! Vet inte var jag ska ta vägen, har inte sovit ordentligt på hela natten för jag är så nervös. Hoppas verkligen det blir bra.

Nancy har sagt Malin nu för första gången, eller det blev Mali, men det duger. Hon är så söt min lilla prinsessa.

Nej, jag har inget vettigt att skriva.

Bye bye


Då har jag tatuerat mig, äntligen. Har inte riktigt sett resultatet än eftersom jag inte ville börja dra allt för mycket i kläderna i studion. Får titta ordentligt sen när jag har tagit bort gasbindan som sitter över. Men själva katten blev fin iaf. Den passar mig. Lägger in en bild sen så ni får se.

image10

Vårkänslor

Det stämmer inte riktigt, varför ska man luras av de två senaste dagarnas vårväder? Snart kommer väl regn och rusk igen och man blir sådär trött och hängig igen. Men jag kan inte motstå det, nu tittar solen fram igen och jah vill bara ut, ut ocu gå, ut och sprina, ut och sitta. Jag vill ha sol.

Längtan efter sommaren blir bara starkare och starkare, men nej, det är bara januari, 15 januari och jag tror att det snart är sommar. Nej, jag vill inte bli lurad. Men jag vill ha sommar. Tänk att få sätta på sig en kjol, ett linne och flip-flops och dra till stranden, sola och bada och bara njuta. Åhhh, jag längtar.

Men nej, ingen sommar idag inte, idag ska jag lämna blod, gå till nasty art och be dom rita en tatuering åt mig eftersom det bara är en vecka kvar nu sen ska jag gå till jobbet och stå där och vara trevlig och använda mig av energin jag fått av de senaste dagarnas fina väder till att vara glad och trevlig. Ska inte deppa ihop för att vi har snö och slask framför oss.


Henrik, jag saknar dig!!

image9

Nej idag går det inte

Tänkte skriva lite idag, men precis som jag satte mig så kröp alla tankar som jag ville få ut tillbaka långt in i hjärnan så nu vet jag inte vad jag ska skriva.

På lördag är det party, men först skola, jobb och ansökningsskrivning.

Bye


Ett nytt försök

Yes, nytt år och nytt försök att förgylla alla andras dagar med mina tankar. Nej, skämt å sido, jag börjar helt enkelt tröttna på min kära vän Camillas tjat om att jag måste blogga lite oftare. Så nu raring, och alla andra, nu ska jag försöka dela med mig av mitt intressanta liv. Hmm, nåväl, jag tycker att det kan vara intressant ibland iaf.

Året började väl inte på bästa sätt tyvärr. Flyttade ifrån min kära sambo då det inte funkade så bra att bo ihop av både den ena och andra anledningen. Men med det är det inte sagt att vi är osams eller har gjort slut för det har vi inte.

Min kära bror har flyttat upp till storstaden nu igen när fotbollssäsongen drar igång så honom lär jag inte träffa på ett tag tyvärr. Men jag tycker att vi alla ska hålla tummarna för att han lyckas med det han är där uppe för att göra, få spela så mycket som möjligt  och bli en ännu bättre spelare än han redan är.

Är i slutstadiet nu när det gäller mina egna planer på att fly landet. Den 15 januari är dagen här då ansökningarna om utbytesstudier ska vara inlämnade. Måste se till att få ihop några bra ord om mig själv och om de skolor jag är intresserad av. Får se hur bra det kommer gå...

Träna ska jag också börja göra. Är riktigt pepp nu och hoppas att den känslan håller i sig ett par månader till. Behöver komma igång nu, har haft alldeles för många träningsfria år nu sen jag la av med fotbollen, som för övrigt är en av de dummaste grejer jag nånsin gjort. Varför??! Camilla, jag behöver din hjälp med pepping så jag kan skaffa mig den kroppen jag vill ha :P

Nej, dags att försöka skrapa ihop lite pengar, måste fixa pass imorn och några räkningar som ska betalas.. Suck. Varför har jag inte ett riktigt heltidsjobb?!

Hear you later som vi säger i Sverige.


RSS 2.0