Förkylning

Självklart ska jag åka på en förkylning nu lagom tills vi ska åka till Halmstad, trevligt trevligt. Dricker vatten som en galning men inte går det över för det. :(

Inte nog med det så är det inte säkert att min kära bror kommer med till landslaget den här gången eftersom han i veckan har haft ont i ryggen och därför inte kunnat vara med på allt. Men det är bara att hålla tummarna på att han har varit tillräckligt bra på de moment han har kunnat delta i.

Jobb idag, seeegt, vill inte nu när jag är såhär förkyld. Fast det var värre igår när Eskilstuna fick sin första soliga dag på hela sommaren och man var tvungen att stå inne i en butik. Blää. Men på kvällen var jag glad för då gjorde jag potatisgratäng (har aldrig gjort det förut) OCH DEN BLEV SKITGOD :D

Idag kommer R.T-tjejerna hem tror jag, finally.

Nej, dags att plugga lite ekonomistyrning. Måste sätta fart nu eftersom jag har statistiken att ta tag i också..

See you

Sur dag

Till skillnad från min gamla vän Ida Pettersson så är jag inte alls speciellt lycklig just nu. Sommaren bara rinner iväg. Sitter här i en liten lägenhet och bara längtar hem till familjen och huset. Jag vill ha en trädgård, jag vill ta vara på alla solminuter, jag vill äta god sommarmat och bara vara sommarglad. Nu är jag sommarsur, sitter och glor på tv hela dagarna, öppnad balkongdörren när solen tittar fram och önskar att jag var i skogstorp. Nej usch och blä. Vad ska jag ta mig till????

Peace and Love i helgen som var. Jag är ingen festivalmänniska måste jag säga, fy sjutton vad jag vantrivdes i all skit. Fattar int ehu rman kan utsätta sig för sånt i flera dagar. Men dom vi kom dit för att se var värda lite skit. Hanoi Rocks, dom äger säger jag bara. Bästa konserten jag någonsin varit på, sååååå cooola så jag trodde att jag skulle dö. Hempa fick en high five med Michael Monroe, är inte det häftigt? så lite positivt har jag varit med om iaf :P Vi hade tur den natten att Linda Och Karl skulle sova i sin bil så vi kunde lägga oss i tältet.

Party hos Jennifer i helgen också, det var trevligt. Nu är alla dom tjejerna på roadtrip i vårt kära sverige. Lite trist för mig, men jag hoppas dom har kul :)

Jobb idag, sen är jag ledig till på lördag, nån som vill hitta på nåt??!



image8

RSS 2.0