Sista

Sista inlägget på ett bra tag, om inte för alltid.

Finns inget mer värt att prata om.

Party ikväll

Vår kära Johanna har fyllt 21 och ikväll ska hon firas. Tyvärr sitter jag här och försöker få in ekonomistyrningen i huvudet som jag har omtenta på imorn. Blir en lugn kväll för mig men hoppas på att det blir trevligt ändå.

Slappnade av lite när jag såg att nästa mtenta var den 31/5, vilket är snart så då gör det inget om jag inte klarar den här. Har ju inte haft motivation alls till att plugga när det har varit sommarväder ute den här veckan. Det får gå som det går imorn, orkar inte ha några större krav. Får ju hur som helst sommarlov redan i maj vilket är väldigt lyxigt då man får tid att njuta av den underbara försommaren ordentligt!!

Nej, nu ska jag återgå till pluggandet, sen in i duschen och iväg på party!

Trevlig helg


image53

Välkommen Wanda

Det blev en liten tjej, en liten Wanda. Eller liten och liten, hon var nästan lika stor som mig när jag föddes, och jag var en klumpeduns så så liten kanske hon inte är. Tydligen mycket mer lik min moster än vad Nancy är som är mer daddys flicka. Ska bli så spännande att träffa henne. Ant skickade en bild på henne och hon var hur söt som helst och hade lika stora läppar som min bror när han var liten. Kanske blir en blandning av min moster och min mamma.. who knows? Spänd är jag iaf och längtar massor efter att få träffa henne.

Idag kommer hon/han

Idag kommer min underbara guddotter få en lillasyster/lillebror. En liten Wanda/Fred är påväg ut i den stora världen. Är så glad och nyfiken. Två timmar sen mamma ringde och sa att moster skulle till bb. Hoppas det blir en lätt förlossning utan problem. När Nancy kom till världen var det en riktig rysare som lyckligtvis slutade med att världens goaste lilla tjej tittade fram.

Åh, jag är så glad! :D 

Vårväder

Vilken underbar dag, blir helt lycklig av solen som skiner och fåglarna som kvittrar.

Sitter här med fönstret på vid gavel, pluggar och pratar svengelska med Camilla. Passar på att räkna lite på det som bara finns på internet nu när solen inte nått baksidan än och går ut och lägger mig och pluggar lite makro när solen skiner där också.

Måste tyvärr jobba ikväll, eller jag vill j obba men det är lite fel timing med en dugga och en tenta i slutet av veckan. Men det är bara att stå ut och gilla läget, får ju pengar och kunskap på samma gång :)

Imorn är det fotboll igen, Hammarby-Elfsborg, hoppas att få se Simon på bänken då iaf och kanske i ett inhopp. Laget är ju skadedrabbat och avstängningsdrabbat just nu så möjligheten finns ju.

Nej nu ska jag återgå till pluggandet.

Grattis Simon

Grattis min älskade lilla pluttbror på 18 årsdagen! Du är bäst!!!


RSS 2.0