Samma som förra veckan, men värre

Sitter här igen och tokpluggar inför en tenta...igen. Eller tokpluggar kanske jag inte kan kalla det, tar raster titt som tätt, men jag har bara idag och imorn på mig så det är dags att sätta fart och dra ner på vilan. Har dessutom två PM som ska vara inne på måndag som jag knappt har börjat med... ack ack. Längtar så förfärligt till den 9:e juni, då har jag äntligen lov.

Min kära mor gav mig tack och lov ett litet schema som jag kan följa för att det ska gå lättare. Nu ska jag försöka fälja det också.

Förutom att jag är stressad över skolskiten så har min visdomstand börjat växa igen, och jag mår som vanligt piss i hela kroppen. Inte nog med det så råkade jag få ett ryck och bestämde mig för att börna använda tandtråd lite mer regelbundet (känner på mig att det snart är dags för ett tandläkarbesök) så nu har jag ännu ondare i munnen eftersom mitt tandkött svullnade upp... låter det trevligt? Ne, förlåt att jag delade med mig, men jag va bara tvungen att få tycka synd om mig själv lite.

Nej, dags att sätta igång. Om 2,5 timmar kommer sambon hem, då är det svårare att få någonting gjort.

Goodbye

Ps. Jag är jätteavundsjuk på Camilla den lilla grisen som drar till mallorca på lördag :P

Jag blir så sur

Sitter och pluggar och kollar upp lite antagningspoäng till de skolor jag skulle kunna tänka mig att söka vidare till men dum som jag har varit så har jag tillräckligt höga betyg för någon av skolorna. Måste verkligen bli sååå mkt bättre resterande tre år här i stan om jag ska ha minsta möjlighet att komma in på nån annan skola, om det nu funkar så att man kan tillgodoräkna sig det man redan har.  Annars får jag väl ta ett år på komvux och plugga upp lite betyg från gymnasiet. Är ju trots allt ung och jag kanske kan nöja mig med en magisterexamen om man nu kommer kunna ta en sån efter alla ändringar i systemet.

Orkar inte plugga nu egentligen, har varit och lämnat blod så jag är helt snurrig och trött. Borde gå och sova ett tag, men mår så dåligt när jag väl vaknar så det kanske är bättre att hälla i sig en kanna med kaffe eller nåt. Det löser sig väl.

Fy vad jag är sur på mig själv för att jag inte ansträngde mig i gymnasiet. Känns som att jag har sabbat allt :( Kommer bli kvar i den här stan i all evighet. Blä..

Nej, måste fortsätta göra lite nytta. Tenta på fredag. Ska inte göra som gymnasiet och skita i allt. Nu ska jag plugga gärnet innan det blir sommarlov.

Grattis Becca

Idag fyller du 20, men vi får inte fira den med dig :( Tråkigt. Vi får ta igen det när du kommer hem.
Hoppas du får en underbar dag. Love you!

image2
Sorry, men jag hade inte så många bilder på dig på den här datan :P

Jag kommer alltid älska dig

Då var väl den dagen här antar jag, den jag har vetat skulle komma nån dag. Trodde väl aldrig att det skulle kännas såhär. Har ju trott att jag har längtat efter idag, att det inte alls skulle kännas så jobbigt. Jag menar, det har ju varit jobbigt och hemskt varje dag de senaste veckorna. Trodde att det skulle bli en befrielse, men oj så fel jag hade.

Minnesbilder från tidigare år dyker upp hela tiden. Vi har ju haft det så bra. Vi gjorde varandra så lyckliga. Var tog de stunderna vägen? Var tog de personerna vägen som älskade varandra över allt annat? Dom finns ju  någonstans inuti oss.

Får väl se vart det här leder. Vad som kommer hända nu. Kommer vi kunna fortsätta ihop eller ska vi låta varandra gå?

Jag älskar dig Henrik. Mer än jag trodde. Om det slutar här så tack för alla åren jag har fått med dig.


image1

Tungt

Det är jobbigt nu. Vill ju göra dig glad, vill att du ska vara lycklig, och mest av allt vill jag vara den som gör dig lycklig. Så ledsen att jag inte kan göra det längre :( Älskar ju dig.



Har haft vårat seminarie idag, skönt att det är över. Var så nervös innan, har inte så mkt kloka saker att säga. Högskolan kanske är för svår för mig :S Men nej, jag ska kämpa. Kommer väl in i det så småningom. Bara tre tentor kvar nu, sen är det sommarlov!!! Underbart.

Party på lördag. Blir kul hoppas jag. Linda är den första att bli vuxen i vårat lilla gäng. Den andra i det stora gänget om jag kommer ihåg rätt. Nice. Jag får vänta länge länge. Men inte så farligt nu längre, var värre innan jag fyllt 18, när man inte fick göra allt som kompisarna gjorde.

Ska snart pallra mig till jobbet och handla lite kläder så jag inte behöver köpa allt på samma gång sen. Bättre att sprida ut det, blir billigare så.

Nej, dags att äta nåt. Magen kurrar.

Goodbye

RSS 2.0